Motivationen - Univerzumklub Deustch

Denken Sie daran,die Wahrheit wird Sie frei,aber zuerst wird es piss Sie aus,oder erschrecken die Scheiße aus dir.
Natur heilt, wir (Menschen) helfen nur ... .. Sofern wir nicht mischen. (Mihály Gaál dr.)
Jeder will etwas Großes schaffen, kann aber nicht damit beginnen, es zu tun. (Evan allmächtig)
Haben Sie ein tolles Leben und lächeln! Die hathors
Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

Empfehlung
Seite aktualisiert sich nicht immer, deswegen bitte ich dich darum auf den aktualisieren Knopf deines Browsers zu drücken.
Es sollte nichts in deinem Leben geben, das wichtiger ist als deine Freiheit und deine Erleuchtung. Nicht deine Arbeit, nicht deine Familie, nicht deine Kinder, nicht deine Gesundheit, nicht dein Status, keine Auszeichnung auf deinem Brust.
Adamus
unter Übersetzung...
A Fizikai Lét Tetraédere
és a
Spirituális Fantáziavilág
(klikk a képre)
Diejenigen, die gewöhnlich eilen, in Eile handeln und in ihrem Leben eilen, können nicht durch die Quantenmomente gefunden werden, die die Wunder in ihrem Leben bedeuten könnten.
"Es gibt nur zwei Tage im Jahr, dass nichts getan werden kann. Man heißt gestern und der andere heißt morgen. Heute ist der richtige Tag zu lieben, glauben, tun und meistens leben. "
(Dalai Lama)
Mihály arkangyal rövid üzenete 2016-hoz
unter Übersetzung...


Köszöntelek benneteket szeretett emberi lények, Mihály arkangyal vagyok, az emberiség energiáinak őrzője.

Az emberiség úgy működik, mint a bioritmus (a színusz görbére gondol). Egyszer aktív, másszor passzív. Most a passzívabb ágban vagytok, amihez társulnak azok a frekvenciák, melyek befolyásolják a bioritmusotok intenzitását.
Ezen azt értjük, hogy az emberek "félrehallanak", félreértelmeznek és keresik a helyes bioritmusukat. Lesznek olyanok, aki ebben az életükben sosem találnak rá.
Aki nem lát ki az ablakon, az nem fogja tudni, mi van odakint. Egy idő után arra a döntésre fog jutni, hogy nincs is "kint", hanem csak az van, amiben ő él.

Minden létezési forma az egységen alapul, mely egységek képesek más egységekhez kapcsolódni. Nézzétek csak meg az univerzumotokat. Nem elég jó példa? Galaxisok, melyek önállóak, de mégis kapcsolatban vannak egymással. Egy-egy univerzum-rész, egy-egy dimenzió csatlakozik egy másikhoz, megtartva a szuverenitását - de mégis egységet alkotnak. Hát ezt kövessétek ti is, először önmagatokban, aztán a saját csoportotokban, majd egy nagyobb közösségben és így tovább, hogy az emberiség fel tudjon nőni arra a szintre, hogy megláthassa mindazt, ami a saját "kint"-jét jelenti.

Gaia hozzá a kapocs. Ő az, aki a "kint" felé tartja a kapcsolatot, aki lehetővé teszi most számotokra ennek megélését és felismerését. Eljön az idő, amikor már magatok is képesek lesztek erre külső segítség nélkül.

Szeretett emberi lények. Ideje végre kinyitni a szemeteket, a fületeket és meglátni, meghallani mindazt, amit oly régóta adunk át nektek - újra.  Végre be kéne szállnotok ugyanabba a hajóba és nem egymás mellett evezni. Ó, emberek! Mikor kezditek átlátni? Tisztelettel és alázattal vagyunk felétek, hiszen hatalmas dolgot visztek véghez: felismeritek önmagatokat és mindazt, amit az élet,  a létezés  jelent.

Mihály arkangyal szóltam, a ti szolgálatotokra.
(C) 2017. Univerzumklub
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü