Motivations - Univerzumklub English

Remember, the truth will set you free, but first it will piss you off, or scare the shit out of you.
Nature heals, we (humans) only help it….. Unless we mess up. (Mihály Gaál dr.)
Everyone wants to create something big, but cannot get started to do it. (Evan Almighty)
Have a great life and keep smiling! The Hathors
Have a great life and keep smiling! The Hathors
Go to content

Main menu:

Proposer
This page is not always refreshed, so please push "Reload"  or "Refresh"button in your browser.
There shouldn’t be anything in your life that’s more important than your freedom and your enlightenment. Not your job, not your family, not your children, not your health, not your status, not any awards on your chest.
Adamus
Translating

A Fizikai Lét Tetraédere
és a
Spirituális Fantáziavilág
(klikk a képre)
The ones who usually haste, act in hurry, and rush in their life can't be found by the quantum moments that could mean the miracles in their lives.
“There are only two days in the year that nothing can be done. One is called Yesterday and the other is called Tomorrow. Today is the right day to Love, Believe, Do and mostly Live.”
(Dalai Lama)
(Translating...)

Mihály arkangyal rövid üzenete 2016-hoz


Köszöntelek benneteket szeretett emberi lények, Mihály arkangyal vagyok, az emberiség energiáinak őrzője.

Az emberiség úgy működik, mint a bioritmus (a színusz görbére gondol). Egyszer aktív, másszor passzív. Most a passzívabb ágban vagytok, amihez társulnak azok a frekvenciák, melyek befolyásolják a bioritmusotok intenzitását.
Ezen azt értjük, hogy az emberek "félrehallanak", félreértelmeznek és keresik a helyes bioritmusukat. Lesznek olyanok, aki ebben az életükben sosem találnak rá.
Aki nem lát ki az ablakon, az nem fogja tudni, mi van odakint. Egy idő után arra a döntésre fog jutni, hogy nincs is "kint", hanem csak az van, amiben ő él.

Minden létezési forma az egységen alapul, mely egységek képesek más egységekhez kapcsolódni. Nézzétek csak meg az univerzumotokat. Nem elég jó példa? Galaxisok, melyek önállóak, de mégis kapcsolatban vannak egymással. Egy-egy univerzum-rész, egy-egy dimenzió csatlakozik egy másikhoz, megtartva a szuverenitását - de mégis egységet alkotnak. Hát ezt kövessétek ti is, először önmagatokban, aztán a saját csoportotokban, majd egy nagyobb közösségben és így tovább, hogy az emberiség fel tudjon nőni arra a szintre, hogy megláthassa mindazt, ami a saját "kint"-jét jelenti.

Gaia hozzá a kapocs. Ő az, aki a "kint" felé tartja a kapcsolatot, aki lehetővé teszi most számotokra ennek megélését és felismerését. Eljön az idő, amikor már magatok is képesek lesztek erre külső segítség nélkül.

Szeretett emberi lények. Ideje végre kinyitni a szemeteket, a fületeket és meglátni, meghallani mindazt, amit oly régóta adunk át nektek - újra.  Végre be kéne szállnotok ugyanabba a hajóba és nem egymás mellett evezni. Ó, emberek! Mikor kezditek átlátni? Tisztelettel és alázattal vagyunk felétek, hiszen hatalmas dolgot visztek véghez: felismeritek önmagatokat és mindazt, amit az élet,  a létezés  jelent.

Mihály arkangyal szóltam, a ti szolgálatotokra.
(C) 2017. Univerzumklub
Back to content | Back to main menu